Professionele rechtshulp in Zwolle
Bel vrijblijvend: 038 - 206 40 00
Home » Personen- en familierecht
personen- en familierecht zwolle

Personen- en familierecht in Zwolle

Personen- en familierecht specialisten

In Zwolle en omgeving kunt u voor kwesties binnen het personen- en familierecht juridisch worden bijgestaan door een advocaat van Arslan & partners advocaten B.V.. Het personen- en familierecht is een zeer breed rechtsgebied, waarbinnen alle zaken worden behandeld die betrekking hebben op individuele personen en de verhoudingen binnen een familie. Denkt u hierbij aan een echtscheiding, beëindiging samenwoningen, ingewikkelde verdelingen met een onderneming, kinder- en partneralimentatie, verdelingen van huwelijkse gemeenschappen, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en omgangsproblematiek. Bij ons advocatenkantoor in Zwolle werken advocaten die specialist zijn op het gebied van personen- en familierecht.

Voor al uw familierecht zaken

Onze advocaten kunnen expert worden genoemd op het gebied van het personen- en familierecht, dankzij lidmaatschap van deze specialisatievereniging. Heeft u juridische hulp nodig bij een zaak die valt onder het personen- en familierecht? Onze advocaat uit Zwolle kan u met raad en daad bijstaan. We kunnen u ondersteunen bij onder andere de volgende kwesties:

  • Huwelijkse voorwaarden
  • Samenlevingsovereenkomsten
  • Erkenning
  • Echtscheiding
  • Adoptie
  • Gezag en omgang
  • Naamswijziging
  • Alimentatie

Echtscheiding?

Zaken binnen dit rechtsgebied hebben betrekking op de verhoudingen en relaties binnen een gezin of een familie en monden daarom al snel uit in emotionele kwesties. Ons advocatenkantoor biedt u om deze reden naast uitstekende juridische hulp ook een stukje ondersteuning op het relationele vlak. Wij hebben aandacht voor u en zijn betrokken bij uw persoonlijke situatie. Zo kunt u ons bij een echtscheiding bijvoorbeeld ook inschakelen voor mediation. Een vorm van bemiddeling om uw echtscheiding voorspoedig te laten verlopen.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van personen- en familierecht? Of woont u in Zwolle of omgeving en wilt u graag een afspraak met ons maken? U kunt onze advocaten altijd bereiken, neem dus vandaag nog contact op met onze specialisten in Zwolle via 038 - 206 40 00.