Professionele rechtshulp in Zwolle
Bel vrijblijvend: 038 - 206 40 00
Home » Genemuiden
advocaat op verschillende rechtsgebieden

Advocaat in Genemuiden

Advocaat Genemuiden

Soms komt u in een situatie terecht waarin u wel wat hulp kunt gebruiken, juridische hulp welteverstaan. Dit zijn vaak vervelende situaties, maar we adviseren u om zo snel mogelijk advies in te winnen als u in een dergelijke situatie belandt. Hoe eerder u professioneel wordt bijgestaan, des te kleiner is de kans dat de situatie escaleert. In de regio Zwolle kunt u voor een betrouwbare advocaat altijd bij ons advocatenkantoor terecht.

Gefinancierde rechtshulp

Ook voor gefinancierde rechtshulp kunt u bij ons kantoor terecht. Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp? Vraag het aan uw advocaten in Genemuiden. Wij kunnen voor u een toevoeging aanvragen. Als dit wordt goedgekeurd hoeft u alleen een eigen bijdrage te betalen. Dat bekent dat u kosteloze juridische hulp kunt krijgen. Een advocaat van Arslan & partners advocaten B.V. helpt u graag met de mogelijkheden.

Contact met ons advocatenkantoor

Onze advocaten kunnen u ondersteunen inzake onder andere de volgende rechtsgebieden:

  Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Incassorecht
  • Vastgoed-/bouwrecht
  • Procesrecht
  • Ondernemingsrecht

Als u niet weet onder welk rechtsgebied uw zaak valt kunt u altijd even contact opnemen. Een eerste kennismakingsgesprek met een gespecialiseerde advocaat van ons kantoor is sowieso gratis. Vul hiernaast uw gegevens in of bel naar ons telefoonnummer 038 - 206 40 00. Wij helpen u graag in Genemuiden en in de omgeving van Genemuiden met bekwame rechtshulp.